Langkawi ja erinomainen hotelli Berjaya Resort keskellä luontoa, osa 2

Edellisessä postauksessa aloitin kertomaan Langkawi Berjaya Resort hotellista, joka on todella upea. Sen takia vietimme hotellilla todella paljon aikaa ja myös söimme hotellin ravintoloissa useita kertoja.

Hotellissa on 5 ravintola, testasimme niistä kolme. Käytiin thaimaalaisessa ravintolassa, hotellin pääravintolassa ja japanilaisessa ravintolassa. Kaikissa ravintoloissa oli todella hyvää ruokaa. Hintatasoilta ravintolat olivat kuitenkin kalliimmat kun paikalliset food cortit, mutta mielestäni ruoka oli laadukas ja sen arvoinen. Illallisen hinta (alkupalat, pääruoka ja jälkiruoka) alkoholittomien juomien kanssa oli kahdelta henkilöltä noin 35-40 eur.

Aamupala syötiin aina hotellin pääravintolassa. Valikoima oli todella iso ja maisteltiin mitä ihmeellisimpiä ruokia, joita aiemmin ei olla ikinä syöty. Aamupala oli myös todella erinomainen.

Thaimaalainen ravintola oli meidän suosikki ja tuntui olevan myös muiden suosikki. Ravintola on rakennettu meren päälle, mikä lisää ravintolan viehättävyyttä. Ensimmäisen kerran päästiin syömään todella helposti, koska tultiin ravintolaan aika myöhään. Toisen kerran taas ravintola oli aivan tupaten täynnä ja silloin kuultiin, että varaus kannattaisi tehdä aina etukäteen. Onneksi meille järjestyi silloinkin tunnin päästä pöytä ja päästiin nauttimaan erinomaisesta ruuasta.

Thaimaalainen ravintola (päivällä ja illalla):
DSCN1009

DSCN1083

DSCN1079

DSCN1082

Banaania kookoskermassa, erinomainen jälkiruoka

DSCN0901

Pääravintola

Hotellialueella asuu todella paljon apinoita ja niitä näkee joka päivä. Huoneemme ovessa oli muistutus, että lähtiessä pitää sulkea ikkunat ja ovet, koska muuten apinat tulevat sisälle.

DSCN0863

Uima-allas alueella näki joka päivä apinoita. Yleensä ne olivat rauhalliset ja tulivat etsimään puista ruokaa. Pari kertaa nähtiin myös tilanne, jossa apinat halusivat tulla ottamaan ruokaa lautaselta, mutta tarjoilijoilla olivat todella hyvät pelotuskeinot eli onneksi niin röyhkeät nämä apinat eivät olleet kun esimerkiksi nähtävyyksillä, jossa apinat pelotteluista huolimatta nappaavat kädestä sipsipussin tai vesipullon.

Kuvia apinoista hotellialueella:
DSCN0845

DSCN0850

DSCN0856

DSCN0857

Yhden kerran päästiin seuraamaan apinoiden ruokailuhetkeä hyvin läheltä. Nimittäin meidän talomme takana oli rehevä puu, jossa oli ihan kirkkaanvihreitä lehtiä. Nämä ovat varmaan apinoiden mielestä hyvin makoisat. Ruokailemassa oli muutama apina ja yhdellä roikkui myös poikanen mukana. Nämä apinat olivat ulkonäöltään ihan erilaiset, jota oltiin totuttu näkemään. Voi miten ihana oli näin läheltä seurata apinoiden ruokailuhetkeä.

DSCN0885

DSCN0883

DSCN0870

Pieni apinapoikanen äidin vieressä. He pysyttelivät meistä kaukana.

Yhtenä aamuna nähtiin apinoita ruokailemassa meren äärellä. Silloin oli laskuvesi ja kivien välissä oli kaikenlaista merenherkkuja, joita apinat söivät.
DSCN0836

DSCN1008

Hotellialueella on myös banaanipuita.

DSCN1003

Hotellin talot meren päällä

Yksi ilta päästiin ihailemaan todella kaunista auringonlaskua.

DSCN0838

Oltiin Berjaya Resort hotellissa 4 yötä ja melkein 5 päivää. Olisimme viihtyneet paikassa huomattavasti pitempäänkin. Jos olet menossa Langkawille ja arvostat rauhallista paikkaa, kaunista luontoa ja nautit aasialaisesta ruuasta, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä hotellia.

Seuraavassa postauksessa kerron päivästä kun ajettiin vuokra-autolla Langkawin ympäri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *