Silja Serenade risteilyt kesällä 2021

Yhteistyössä Tallink Siljan kanssa

Kävin kesäkuun alussa risteilyllä Silja Serenadella, joka oli ihana piristys arjen keskellä. Ohjelmassa oli hyvää ruokaa, uutuustuotteisiin tutustumista ja samppanja tasting. Ja tietysti mukavat ihmiset, joiden kanssa oli kiva seurustella pitkästä aikaa.

Hytti

Yövyin parvekkeellisessa Commodore luokan hytissä, joka on todella upea. Hytissä on parisänky, oleskelualue, telkkari ja iso kylppäri. Hytissä on myös minibaari, jonka sisältö kuuluu hytin hintaan. Siellä on virvoitusjuomia, olutta ja pullo skumppaa.

Untitled

Untitled

Untitled
Kylppäri on huomattavasti isompi kun perushyteissä

Untitled

Tallink Siljan sivuilla pääsee tutustumaan laivan hytteihin virtuaalikierroksella.

Ruokailu

Ruokailu on ehdottomasti mulle tärkeimpiä kohokohtia risteilyllä. Rakastan fine diningiä, jossa ruuat on aseteltu hienosti ja jokaiselle annokselle on valittu myös täydellinen viini. Nautittiin virolaisen keittiömestarin Artur Kazaritskin suunnitteleman neljän ruokalajin Menu Nordicin Bon Vivant ravintolassa.

Untitled

Ensimmäinen alkupala on: Norjalaista kuningasrapua, juuriselleripyreetä, katajanmarjoja ja shampanja-Beurre Blanc –kastiketta. Annos on kaunis ja erittäin kekseliäs.
Untitled

Toinen alkupala on: turskaa voissa, savustettua lardoa, tuoretta kurkkua ja kermaista yrttikastiketta.
Untitled

Untitled
Tämä Riesling, jota tarjottiin toisen alkupalan kanssa oli muuten erinomainen. Kannattaa pistää muistiin, jos Rieslingistä tykkää.

Pääruokana sienillä täytettyä viiriäistä Järveotsan tilalta ja tryffeli-perunapyreetä. Viiriäinen on hyvää, olisin sitä voinut syödä jopa enemmän.
Untitled

Jälkiruuaksi oli paistettua omenamousse, sitruuna-jogurttikermaa ja karamelli-kama -crumble. Virolainen kama eli suomeksi talkkuna ei ole oikein mun makuun, mutta näin karamellisoituna tämä oli todella hyvä.
Untitled

Bon Vivantin Menu Nordic on saatavilla syyskuuhun 2021 asti.

Illallisen jälkeen  koitti illan toinen kohokohta – iltashow, joka on Dance Factoryn Rock On show. Sama show esitetään kaksi kertaa illan aikana.

Tässä muutamia videopätkiä esityksestä.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled
Promenade iltavalaistuksessa

Aamupala

Aamupala syötiin myös Bon Vivant ravintolassa, joka oli erinomainen. Buffetissa on panostettu esillepanoon ja tarjolla on on mm. erilaisia juustoja, kalaa, mätiä, leipää, croissantteja ja erilaisia smoothieita. Lisäksi sai tilata listalta erilaisia ruokia. Minä tilasin rapumunakasta ja puolikkaan annoksen pannukakkua.  Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Bon Vivant aamupalaa perinteisen buffet-aamiaisen tilalle.

Untitled

Untitled

Untitled
Pieni videopätkä ruuista

Buffet lounas

Lounas syötiin buffetissa, jossa tarjolla on alkupalat, lämmin ruoka ja jälkiruoka.  Buffetissa mun lemppari on alkupalat ja tietysti jälkiruoka. Tykkään kaloista, mätistä, erilaisista salaateista ja pienistä suupaloista. Jälkiruokapöytä on todella houkutteleva, siellä on runsaasti karkkeja, kakkuja, jäätelöitä ja suklaalähde.

Untitled

Untitled

Shoppailu

Silja Serenadella on hyvät shoppailumahdollisuudet, koska promenadella on useita kauppoja.  Lisäksi on tietysti Tax Free kauppa, joka on mun suosikki.  Laivoilla on tällä hetkellä paljon hyviä tarjouksia, näin ollen melkein aina tarttuu jotain mukaan.

Untitled
Uutuus Fazerilta
Untitled
Kuvassa oleva Diorin uutuusseerumi tekee ihmeitä iholle.

Silja Serenade tekee 22.6.2021 asti 20 tunnin risteilyjä. Sen jälkeen Silja Serenade siirtyy tekemään 24.6 – 31.7.2021  päivä Maarainhaminassa risteilyjä. Tänään on julkaistu myös mahtava uutinen eli 1.8.2021 lähtien Silja Serenade palaa tekemään Helsinki-Tukholma risteilyjä. Sitä on odotettu pitkään. Varaa oma risteily täältä.

Untitled
Tallinnan satamassa oli todella kaunis auringonlasku

3 Replies to “Silja Serenade risteilyt kesällä 2021”

    1. Jep, Serenadella ainakin Commodore ja De lux hytteihin sisältyy minibaarin sisältö hytin hintaan, mikä on mielestäni todella hyvä oivallus, tuohan se asiakkaalle hyvän mielen ja hieman luksusta 😊

  1. Unelmaristeily, mutta taitaa olla minun budjettini ulottumattomissa 🙂 Ihanaa kuitenkin lukea Vikingin ja Serenaden tarjonnasta – syksyllä laivalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *