Paluu Singaporeen – yksi yö Orchard hotellissa ja Gardens By the Bay ”superpuussa” iltadrinksulla

Krabilta siirryttiin Tigerair lentoyhtiöllä Singaporeen. Singaporessa oltiin vain yksi yö ja se vietettiin todella erinomaisessa hotellissa Orchard Hotel Singapore. Yön hinta oli 127 eur ja aamupala sisältyi hintaan. Singaporen hotellien hinnat ovat todella korkeat ja hyviä tarjouksia on harvoin tarjolla, tämä oli siis erinomainen löytö. Meillä oli varattu Delux huone, mutta sisäänkirjautumisen yhteydessä saatiin parempi huone -Premier King huone. Tällä matkalla tämä tapahtui jo toinen kerta kun saatiin ilmaiseksi paremman tason huone. Oltiin tietysti todella tyytyväisiä.

Hotellin aula on hieno ja avara.

DSCN1603

Premier huone oli todella tilava ja modernisti sisustettu.

DSCN1542

DSCN1543

Kylppäri oli suihkulla ja ammeella varustettu. Myös kaikki tarvittavat tuotteet hammasharjasta voiteisiin löytyivät kylppäristä.

DSCN1539

DSCN1541

Aamupala oli myös todella monipuolinen ja valikoima runsas.

DSCN1601

DSCN1602

Illalla ei kuitenkaan jääty kovin pitkäksi aikaa huonetta ihastelemaan vaan haluttiin lähteä syömään sushia.

Orchard hotellista on lyhyt kävelymatka (noin 10 min) Orchard metroasemalle. Orchard Road on useita kilometrejä pitkä ”shoppailukatu”. Täältä löytyvät käytännössä kaikki maailman merkkiliikkeet, mutta myös edullisia kauppoja on runsaasti. Luonnollisesti sieltä löytyy myös runsaasti ruokapaikkoja, mutta nyt haluttiin lähteä meille tuttuun ja erittäin edulliseen sushipaikkaan – Sushi Express. Siirryttiin metrolla City Halliin ja löydettiinkin paikka helposti, koska oltiin siellä käyty edellisillä matkoillamme. Sushit olivat edelleen yhtä hyviä kuin 3 vuotta sitten samassa paikassa. Sushi Express ravintolassa kaikki sushilautaset maksavat 1,50 SGD (1,08 €).

DSCN1549

DSCN1548

Syömisen jälkeen lähdettiin metrolla Marina Bayn, koska haluttiin nähdä Gardens By the Bayn ”superpuut” iltavalaistuksessa. Seuraavana päivänä meidän oli tarkoitus tulla puistoon uudelleen, koska haluttiin tutustua paikkaan oikein perusteellisesti. Kerronkin seuraavassa postauksessa sitten paikasta tarkemmin.

Tultiin puistoon Marina Bayn hotellin puolelta ja siellä avautuivat todella hienot näkymät koko Gardens by the Bayn alueelle.

DSCN1564

Kierrettiin hieman aluetta ja huomattiin, että kaikkein korkeimpaan ”superpuuhun” on rakennettu ravintola ja baari. Baarin näköalatasanteelta luvattiin myös parhaat näkymät koko alueelle. Lippu baariin ja näköalatasanteelle maksoi 18 SGD/hlö (12,90 €) ja hintaan kuului yksi alkoholijuoma esim. olut tai viini.

Täytyy sanoa, että näkymät ylhäältä olivat kyllä todella upeat. Alla kuvassa Marina Bay hotelli ”superpuusta” kuvattuna.

DSCN1585

DSCN1595

Istuttiin ylhäällä ”superpuussa”, siemailtiin kylmiä juomia ja ihailtiin koko aluetta iltavalaistuksessa. Näkymät ylhäältä koko puistolle ja Marina Bay alueella olivat kyllä huikeat. Todella mukava palata muistoissaan siihen hetkeen.

DSCN1591

DSCN1589

DSCN1587

Aika oli mennyt todella nopeasti ja kello näytti jo melkein keskiyötä. Tämä tarkoitti, että oltiin myöhästytty viimeisestä metrosta. Otettiin taksi hotellille ja tiedettiin, että seuraavana päivänä päästään ihailemaan Gardens By the Bay aluetta ajan kanssa.

4 Replies to “Paluu Singaporeen – yksi yö Orchard hotellissa ja Gardens By the Bay ”superpuussa” iltadrinksulla”

  1. Vau! En ole koskaan käynyt Singaporessa, mutta nuo puut ovat tuttuja monista kuvista – mutta ensimmäistä kertaa luen, että niissä on myös tuollainen upea baari. Jos joskus tuonne päin lähden niin tämä on ainakin kokemuslistalla. 🙂

  2. Singapore on todella upea kaupunki. Suosittelen ehdottomasti käymään. Meillekin oli tämä "superpuussa" oleva baari täysin yllätys. Baarin alapuolella oli vielä ravintola. Singapore on yllätyksiä täynnä 🙂

  3. Superpuut olivat kyllä satumaisen näköisiä siellä pimeässä ja lämpimässä yössä 🙂 Oli jotenkin aika epätodellinen olo, kun käveli niitä siltoja pitkin. Ja sitten tuli vielä se musiikki ja valoshow! Todella kitsiä ja siksi kiinnostavaa 🙂

  4. Heidi, olen täysin sama mieltä sun kanssa, todella upea ja kiinnostava paikka 🙂 Me ei valitettavasti nähty valoshowta kun oltiin niin myöhään liikkeellä. Täytyy seuraavalla kerralla mennä hiukan aikaisemmin, että näkee myös valoshown.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *