Matkaunelmia matkablogi mukana Parhaat Kotiblogit -lehdessä

Tänään ilmestyi Parhaat Kotiblogit -lehti, jossa myös Matkaunelmat matkablogi on mukana. Tämä on minulle suuri ilo ja kunnia, että saan esitellä blogini lehdessä. Juttuni aiheeksi valikoitui Kaakkois-Aasian kiertomatka, koska ensi vuoden talvimatkojen suunnittelu on nyt monelle ajankohtainen.

Lehden teemana on tällä kertaa Rentoa kesätunnelmaa. Mukana on paljon sisustusideoita kesäisen kodin sisustukseen ja pihojen laittoon. Matkablogien esittelyssä on mukana juttuja lämpimistä kohteista.

DSCN2085
Parhaat Kotiblogit esittelee blogeja ja kaikki blogikirjoitukset ovat siis bloggajien kirjoittamia. Myös kuvat ovat yleensä bloggaajien ottamia. Olen löytänyt lehden kautta todella monta blogia, jota en muuten olisi ehkä netistä löytänyt. Blogeista on edustettuna matkablogit sekä sisustukseen, puutarha- ja ruuanlaittoon keskittyvät blogit. Jos ette ole vielä tutustuneet Parhaat Kotiblogit lehteen, nyt kannattaa ehdottomasti tutustua. Lehdestä saa todella paljon inspiraatiota elämän monelle osa-alueelle.

DSCN2086

DSCN2093
Suuri kiitos kuuluu Parhaat Kotiblogit lehdelle, että pääsin mukaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *