Viiden tähden paratiisi Siem Reapissa – Navutu Dreams Resort & Wellness Retreat

Siem Reap matkakohteena on ollut haaveena jo pitkään upeiden temppeleiden takia. En tiennyt ennen tätä matkaa, että Siem Reapissa on myös todella upeita hotelleja eli tänne voisi tulla vain rentoutumaan. Oltiin mieheni kanssa Siem Reapissa marraskuussa 2018 4 yötä. Hotellia etsittiin moneen otteeseen ja valinnanvaraa oli todella paljon. Kuitenkin Navutu Dreams Resort & Wellness Retreat hotelli erottui kaikista keskustan hotelleista viihtyisillä huoneistoilla, trooppisella piha-alueella ja upeilla uima-altailla. Myös palvelu oli saanut erinomaiset arvostelut.

Lensimme noin 1h matkan Bangkokista Siem Reapiin Bangkok Airways siivin. Oltiin samana aamuna saavuttu Finnairin aamulennolla Bangkokiin, joten siirtyminen oli hyvin jouheva. Hotellin palveluihin kuului haku lentokentältä hotellille. Kun meille selvisi, että kyyti on tuk-tukilla, hymymme leveni entisestään. Matka lentokentältä hotellille kesti noin puoli tuntia, alussa valtatiellä ja myöhemmin Siem Reapin kaupungin läpi edelleen hotellille, joka sijaitsi kaupungista noin 7 min tuk-tuk kyydin päässä.

Kun saavuttiin hotellille, vastaanotosta tultiin heti hakemaan laukut ja toivotettiin meitä tervetulleeksi. Istuttiin vastaanotto aulaan, jossa tarjottiin tervetuliais drinkit ja kosteat virkistyspyyhkeet. Meille kerrottiin kaikista hotellin palveluista ja ikiomasta tuk-tuk kuskista, joka on ainoastaan meidän käytettävissä 4 päivää. Tämä loma oli tehty meille niin helpoksi ja kaikki oli mietitty pieniä yksityiskohtia myöten. Ja mikä ihana yllätys meitä odotti, saatiin upgreidaus upeaan huoneistoon, jossa oli myös valtava amme.

Untitled
Untitled

Sisäänkirjautumisen jälkeen laukut tuotiin huoneeseen ja meille esiteltiin huoneisto ja näytettiin, miten kaikki laitteet toimii, mistä löytyy mitäkin ja mihin ilmoitetaan, jos tarvitaan jotain. Kaikki oli yksinkertaisesti niin täydellistä. Meillä oli huoneessa myös tervetuliaishedelmiä ja ammeeseen oli
laskettu vesi valmiiksi, johon ripoteltu kukkien terälehtiä. Tämä oli täydellisen loman alku ja muistelen tätä edelleen lämmöllä.

DSCN4817
DSCN4813

Hotellin ja huoneen esittely

Hotelli sijaitsee hyvin rauhallisella alueella, noin 7 minuutin tuk-tuk ajomatkan päästä Siem Reapin keskustasta. Hotellilla on 3 uima-allasta, 2 yoga-studiota, kuntokeskus, spa ja ravintola.

Untitled Untitled

Kaikki huoneistot (16 kpl) ovat yksikerroksissa taloissa, joita ympäröi kaunis puutarha. Huoneistot ovat tilavat ja jokaisessa on oma patio, josta ovat näkymät uima-altaalle tai puutarhaan. Jokaisessa huoneistossa on mukava oleskelutila, suuri kylpyhuone, jossa suihku ja osassa myös iso kylpyamme.

Huoneistoja on 3 erilaista (Explorer, Grand ja Grand sviitti) Meillä oli alun perin varattu edullisin Explorer-huone (45 m2), mutta hotelli olikin meitä upgreidannut Grand huoneeseen, jolla on kokoa 70 m2.

Huone oli todella viihtyisästi sisustettu ja kaikki yksityiskohdat mietitty. Kylppäristä löytyi sadesuihku ja näkymä suljetulle sisäpihalle. Kylpyhuoneesta löytyi kaikki mahdolliset tuotteet sekä, aamutakki ja -tossut. Kaiken kruunasi iso kylpyamme, johon oli laskettu vesi valmiiksi ja somistettu kukkien terälehdillä. Oltiin tästä kaikesta todella vaikuttuneita.

DSCN4823 Untitled DSCN4802 DSCN4806 DSCN4825

Aamupala

Ensimmäisenä aamuna meille selvisi, että aamupala tarjotaan a la cartena. Tämä tarkoittaa, että jokainen voi tilata mieleisensä aamupalan listan mukaan. Vakiona tuotiin aamupalatarjotin, jossa oli tarjolla croissanteja, paahtoleipää, hilloja, jotain makeita leivonnaisia ja hedelmiä. Esillepano oli täydellinen ja kaikki maistui niin hyvälle. Aamut aamiaisella olivat rauhallisia, musiikki soi taustalla ja ympäristö oli niin kaunis, että hetkeksi pystyi unohtamaan kaiken muun maailman. Aamuhetki paratiisissa oli täydellinen.

Untitled
Untitled


Ruokailu hotellin ravintolassa

Enimmäkseen syötiin kaupungilla, mutta onneksi ehdittiin pari kertaa testaamaan hotellin ravintolan ruokatarjontaa lounaalla ja illallisella. Kuten muukin tässä hotellissa, ruokakokemus oli myös täydellisyyttä hipovaa. Kaikki ruoka oli erinomaista ja esillepanoon oli panostettu. Me valittiin ruokalistalta aasialaisia ruokia, mutta tarjolla oli myös länsimaisia ruokia. Paras oli ehdottomasti alkupalatarjotin kahdelle, jossa sai maistaa erilaisia pieniä alkupaloja. Kaikki oli maukasta, esillepano kaunista ja palvelu erinomaista.

Untitled
Untitled

Yhteenveto hotellista

Tämä hotellikokemus oli upea ja voisin sanoa, että jopa täydellinen. Jos etsit rentouttavaa, rauhallista ja erinomaisella palvelulla varustettua hotellia Siem Reapista, voin suositella Navutu Dreams Resortia lämpimästi. Oltaisiin viihdytty tässä hotellissa paljon pitempään, koska kaikki oli vaan niin täydellinen. Voisimme tulla vielä joskus tänne takaisin, koska hotellikokemus oli vertaansa vailla.

Untitled

Kaikki matkakertomukset löydät tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *